Website voor 8 Office

Intro

8 Office is een vooraanstaand architectenbureau gevestigd in Kontich. Het team werkt zowel aan private als openbare opdrachten en heeft door de jaren heen een uitgebreide portfolio van woon-, kantoor- en retailprojecten opgebouwd.

8 office

8 Office vroeg ons een website te maken die zeer gebruiksvriendelijk is. Dit laatste niet enkel voor de bezoeker, maar ook voor het team zelf. Dit resulteerde in een site die geheel responsive is, zowel voor het bekijken van de website als het beheren ervan. Met behulp van een smartphone of tablet kan er dus live vanop de werf geblogd worden.

Speciale aandacht ging uit naar de projecten. 8 Office kan eenvoudig de nodige velden en categorieën die bij projecten horen, beheren. Deze worden dan automatisch toegevoegd aan de filters bovenaan het overzicht van de projecten. Enkel de eigenschappen die van toepassing zijn, worden getoond bij het projectdetail.

De toegevoegde foto's worden vanzelf geschaald, bijgesneden en weergegeven als 'tegels'. De site houdt hierbij automatisch rekening met de volgorde en het aantal foto's.

8 Office

Naast de gebruiksvriendelijkheid, was ook de stijl van de website een zeer belangrijk aspect; deze moest immers in lijn liggen met de stijl van het bureau zelf. Het resultaat is een strakke, zwart-witte site met een sobere lay-out.

8 Office

Samenvatting
Wat de klant erover vertelt

Een tijdje geleden hebben we samen met 3SIGN onze website flink onder handen genomen. Ons motto was "less is more". Voor ons was het erg belangrijk dat de site vlot beheerd en bekeken kan worden op alle toestellen.

Deze opdacht is zeker en vast geslaag. Een leuk nieuw beeld of een foto van de werf verschijnt in enkele klikken op onze site.

We zijn erg blij met het resultaat en ook onze klanten reageren positief.