Immobiliënsite voor Immo De Beus

Intro

Bij het bouwen van een site is er één uitdaging die telkens terugkeert: hoe zorgen we ervoor dat de bezoeker in een mum van tijd vindt wat hij zoekt?

Bij een immobiliënsite is deze vraag niet zo eenvoudig op te lossen. Het publiek is bijzonder divers en je kan niet inschatten waar de de bezoeker precies naar op zoek is.

Bovendien moeten alle panden zo mooi en duidelijk mogelijk voorgesteld worden. Daarnaast moet de site het nodige vertrouwen uitstralen, zodat de kandidaat-koper de stap neemt om de makelaar te contacteren.

Mockup van debeus.immo

Filternavigatie

We hebben ervoor gekozen om te werken met filter-navigatie. Op de voorpagina worden alle panden getoond met bovenaan de lijst het meest recente pand. Zo ziet een terugkerende bezoeker meteen of er nieuwe panden zijn toegevoegd.

Heeft de bezoeker interesse in een bepaald  pand dan kan hij de lijst verkleinen  door een filter aan te klikken. Een voorbeeld van zo'n filter is 'Te Koop'. De filters zien er overigens uit als een klassiek menu.

Screenshot van debeus.immo/te-koop

De panden worden schermvullend weergegeven met haarscherpe foto's, de prijs, de locatie en een korte omschrijving. Zo heeft de bezoeker snel een overzicht van de beschikbare panden. De pagina nodigt uit om verder te scrollen.

De bezoeker kan de resultaten ook sorteren op datum en prijs.

Snel, duidelijk en haarscherp

Zowel onze back-end ontwikkelaars als het front-end team hebben alles uit de kast gehaald om er een bijzonder snelle site van te maken. Bij elke klik krijg je meteen wat je zoekt. Hiervoor hebben we een zeer performante database opgebouwd en deze gecombineerd met een aantal slimme scripts die ervoor zorgen dat de pagina's zo 'licht' mogelijk zijn.

Debeus.immo op mobiele toestellen

 

Naar goede gewoonte is de hele site responsive en retina ready opgebouwd. Ook op schermen met een hoge resolutie wordt de website haarscherp weergegeven.

Synchronisatie met fortissimmo

Fortissimmo (fortissimmo.net) is een cloud-platform voor makelaars. Hierin kunnen makelaars onder meer hun portefeuille beheren, de panden met een simpele muisklik op populaire websites zoals immoweb en logic-immo plaatsen en ook opvolgen wie interesse heeft in welk pand.

De site die we bouwden voor Immo De Beus is op de achtergrond stevig geïntegreerd met fortissimmo. Alle panden die in fortissimmo die Immo De Beus aanduidt als 'klaar voor publicatie' worden automatisch op de website geplaatst.

Tijdens dit proces wordt alle nodige informatie opgehaald en komt elk pand automatisch in het juiste onderdeel van de site terecht (bv. te huur, te koop, nieuwbouwprojecten,...). Alle bijlagen en foto's worden op onze servers geplaatst. Nadien worden alle foto's automatisch bewerkt zodat deze op elk toestel snel ingeladen en haarscherp weergegeven worden.

Panddetail op debeus.immo

Handige projectfiches

Vaak zijn er bij nieuwbouwprojecten veel gelijkaardige wooneenheden te koop. We hebben ervoor gezorgd dat de gelijkenissen en verschillen in een duidelijk overzicht weergegeven worden.

Detail van project debeus.immo

Elke detailpagina is voorzien van een 'print' knop waarmee je een handig overzicht van het pand kan afdrukken. Deze pagina's zijn zo opgemaakt dat uw printer niet in één slag leeg is.

Samenvatting
Wat de klant erover vertelt

Toen we in 2008 ons kantoor oprichtten, kwamen we eerder toevallig bij 3SIGN terecht voor onze eerste website.

Dries nam toen reeds uitgebreid de tijd om naar ons verhaal te luisteren. Ik heb geen ogenblik getwijfeld aan de correcte aanpak en knowhow waarover ze beschikken. 

De inmiddels jarenlange samenwerking getuige hiervan. Ze komen met vernieuwende ideeën waarvan ik nadien de positieve respons bemerk.

De raad en tijd waarmee ze ons steeds bijstaan, kan ik immers enorm waarderen.

Inmiddels is 3SIGN getransformeerd naar een grote onderneming waarbij ze veel specialisten in huis hebben gehaald. Doch is de sympathieke en open sfeer nog steeds dezelfde gebleven. Èn zijn ze nu efficiënter dan ooit tevoren.

Anno 2015 hebben ze onze website getransformeerd. Wij zijn opnieuw zéér tevreden met het resultaat !