Huistijl voor Het Denkgelag

Intro

Het Denkgelag is ontstaan in 2012 en werd omschreven als 'ongedwongen gespreksavonden over filosofische, sceptische en wetenschappelijke onderwerpen, bij pot en pint, met een schare boeiende sprekers en het publiek als centrale gast'. Het was een reeks van boeiende debatten over wetenschap en filosofie, die reeds na enkele afleveringen een overdonderend succes werden. Door de overrompeling aan publiek werd in de loop van de reeks dan ook besloten om de zaal te vergroten.

Folder voor Het Denkgelag

 

Denkgelag

In 2013 zal 'Het Denkgelag' één debat organiseren (in 2012 waren het er 5). Het onderwerp is 'de grenzen van de wetenschap'. De sprekers zijn absolute toppers: Daniel Dennett, Lawrence Krauss en Massimo Pigliucci. De moderator van het debat is Maarten Boudry.

Denkgelag

Net als vorig jaar sponsort 3SIGN dit evenement. Niet enkel financieel maar ook door de werking van Het Denkgelag te ondersteunen. Zo maakten wij het logo en alle promotiemateriaal zoals flyers, nieuwsbrieven, prijslijsten, brochures, projecties, ...

Ook de succesvolle Facebook-campagne wordt door 3SIGN ondersteund.

Denkgelag

DenkgelagFlyers van 2012 en 2013.

DenkgelagDe meeste communicatie met het publiek verloopt via facebook. Na een korte campagne (zonder advertenties) had Het Denkgelag al snel meer dan 1000 fans.

DenkgelagTijdens het debat worden geregeld slides en filmpjes getoond.

DenkgelagDe t-shirts maakten een onderdeel uit van de facebook campagne, de opdruk is uitgekozen door de fans.

Denkgelag

Denkgelag

Denkgelag

Voor het debat werden briefjes uitgedeeld waarop het publiek zijn mening kan geven en vragen stellen. De interessantste vragen komen aan bod tijdens het debat.

Denkgelag

Samenvatting
  • logo
  • huisstijl
  • website
  • affiche, flyers, folder, sponsordossier,...
  • facebookcampagne
  • aankleding van de locatie, projecties
  • ...