Bij 3SIGN helpen we jouw bedrijf graag verder. Wij bieden verschillende marketingoplossingen aan die je kan terugvinden op deze pagina. Onze marketingoplossingen focussen zich vooral op de technische opzet en technisch onderhoud. Voor strategisch advies en positionering van jouw bedrijf hebben we partners die we kunnen doorverwijzen. Het is mogelijk om voor slechts 1 of meerdere oplossingen met ons in zee te gaan maar het is ook mogelijk om het hele pakket aan te vragen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.
 

1. Search Engine Optimization - we onderhouden je Google-account(s) en optimaliseren je website zodat je zo hoog mogelijk scoort op Google. En dus meer bezoekers krijgt.

2. Search Engine Advertising - je kunt ervoor kiezen om ruimte te kopen op Google om je website, producten of diensten in de kijker te zetten.

3. Facebook/Instagram Advertising - adverteer op Facebook en/of Instagram.

4. Remarketing via Google Ads, Facebook en/of Instagram - via remarketing door Google Ads, Facebook en/of Instagram benaderen we klanten die al op jouw website geweest zijn met een nieuwe boodschap.

5. E-mailmarketing via Mailchimp - we helpen je om efficiënt en doelgericht mails te versturen naar een (grote) groep mensen in een mooi mailontwerp.

6. LinkedIn Advertising - we begeleiden je bij de opzet van een LinkedIn-account en bij het adverteren van vacatures.

7. Hotjar - via Hotjar tracken we hoé mensen je website gebruiken en waar ze het meest op klikken. Het geeft je interessante inzichten over wat mensen doen en vinden op jouw website.

8. Integratie van een online chatfunctie - we voegen op jouw vraag een chatfunctie toe aan je site zodat je snel in gesprek kunt gaan met een klant of eindgebruiker.

9. Hulp met copywriting, vertalingen, fotografie en video - we werken samen met externe partners die je teksten en beelden onder handen nemen.

10. Bereik klanten via Waze  - we helpen jou om mensen naar jouw bedrijf te leiden via de navigatie-app Waze

Ontvang een gratis offerte door een berichtje achter te laten op ons contactformulier.

1. Search Engine Optimization (of SEO)

seo met scrabble

 

Waarschijnlijk heb je al gehoord over SEO. Dat betekent kortweg je website optimaliseren om zo hoog mogelijk ranken in zoekmachines zodat je snel wordt teruggevonden. 3SIGN zorgt ervoor bij het bouwen van een website dat er voldoende SEO-optimalisaties gebeurd zijn door bijvoorbeeld een beveiligde SSL (https) verbinding op te zetten, te zorgen dat de software up to date is, de pagina's goed te structuren, pagina's te indexeren, te cachen en de mogelijkheid te bieden om metadata toe te voegen aan je foto's en video's.

Wat we verder aanbieden op vlak van SEO is:

- Het actief onderhouden (en instellen) van jouw accounts op Google

- Google Search Console: biedt tools en rapporten aan om het zoekverkeer en de prestaties van je site te meten, problemen op te lossen en zorgen dat je opvalt binnen Google.

- Google Mijn Bedrijf: Dit geeft je de mogelijkheid om je bedrijf weer te geven op Google Search en Google Maps

- Google Analytics:  We bieden je maandelijks of per kwartaal rapporten aan met de belangrijkste cijfers en informatie van dat kwartaal met een vergelijking van het vorige kwartaal. Daar geven we onder andere weer welke pagina's het best scoren, welke zoekwoorden het meest gezocht werden. Dit kan in combinatie met een Google Ads campagne.

- Google Tag Manager: Indien gewenst kunnen we ook een Google Tag Manager instellen. Dit zorgt ervoor dat er gemakkelijk zaken kunnen ingesteld worden op jouw website op vlak van marketing zonder dat de interne code moet worden aangepast. Er is heel veel mogelijk binnen de Google Tag Manager: van het tracken van bepaalde pagina's tot het implementeren van gestructureerde data

- SEO-analyse van jouw website

- We bieden ook aan om gegevens van bepaalde, nuttige pagina's te structureren via gestructureerde data. Daarbij kunnen we een bepaalde pagina of pagina's op je website optimaliseren om beter weergegeven te worden op Google (soms geeft Google op die manier zogenaamde rich snippets weer).

- Tot slot bieden we ook nog advies aan. Daarbij kijken we na of de inhoud van je website voldoende is aangepast naar de gebruiker van je website. We doen ook een analyse van zoekwoorden die vaak worden gebruikt. We  bekijken tot slot de links na op je website en proberen de nodige optimalisaties uit te voeren. Indien gewenst kunnen we nog verder gaan via https://ahrefs.com/nl/

2. Search Engine Advertising (of SEA)

google op smartphone

 Bij SEA zorgen voor een effectieve campagne op Google waardoor je zo veel mogelijk mensen naar je website kan leiden.

- Een nuttige en gerichte campagne op Google Ads.

- Search campagne: Hierbij proberen we zo hoog mogelijk te scoren bij de zoekresulaten van Google.
- Display campagne: Hierbij proberen we tekstueel of visueel gebruikers te overtuigen om naar jouw website te gaan
- Video campagne: Hierbij proberen we door gesponsorde video's op Youtube mensen naar jouw site te leiden. 
- Shopping campagne: Hierbij stellen we specifieke advertenties in voor bepaalde producten die je verkoopt.

- Een bestaande campagne herwerken en optimaliseren waar nodig.

Indien je reeds een campagne hebt lopen, doen we ook graag een evaluatie en doen we een optimalisatie op basis van o.a. een zoekwoordenanalyse.

3. Facebook/Instagram Advertising

scherm van smartphone met applicaties

- Een effectieve campagne voor Facebook en/of Instagram.

Daarin proberen we op basis van doelgroepen gebruikers naar jouw website te leiden. Dat doen we op basis van afbeeldingen en/of video's en een passende begeleidende en overtuigende tekst.

- Per campagne een rapport voor met de belangrijkste cijfers en informatie

Net zoals bij Google Ads en Google Analytics stellen we een rapport op met de belangrijke cijfers, informatie en inzichten.

4. Remarketing via Google Ads, Facebook en/of Instagram

- Een op maat gemaakte remarketing campagne

Dit is een methode om eerdere bezoekers van je website opnieuw te bereiken door hen een nieuwe advertentie voor te tonen op basis van hun zoekgedrag op jouw website. Zo kunnen we personen targeten die op een bepaald deel van jouw website is geweest of juist niet op een bepaald deel van jouw website is geweest. Uiteraard is dat volledig anoniem en kunnen we nooit de persoon achterhalen. We kunnen dat doen voor Google Ads, Facebook en/of Instagram. Remarketing is een effectieve methode om twijfelende gebruikers te overhalen om toch voor jouw product of dienst te kiezen.

5. E-mailmarketing via Mailchimp

emails

- Een op maat gemaakte e-mailcampagne

Daarbij stellen we een design voor en zorgen voor een knop op jouw website zodat gebruikers zich kunnen inschrijven voor jouw nieuwsbrieven.

6. LinkedIn Advertising

linkedin

- Op zoek naar nieuwe werknemers?

Daar kunnen we jou ook bij helpen. We stellen graag voor jou een LinkedIn account. Verder kunnen we jobadvertenties plaatsen zodat je zo snel mogelijk een werknemer kan vinden aan een relatief goedkope prijs. De opvolging gebeurt uiteraard door jou.

7. Hotjar

- Dankzij Hotjar kunnen we meten hoe gebruikers jouw website echt gebruiken.

Via heatmaps kunnen we zien waar gebruikers het meest op klikken en hoe ver ze doorscrollen op bepaalde pagina's op jouw website. Verder is het ook mogelijk om via Hotjar bepaalde feedback te ontvangen van gebruikers op jouw website. Dankzij Hotjar komen we te weten wat gebruikers belangrijk vinden en waar ze helemaal nooit naar kijken.

8. Integratie van een online chatfunctie

chatten

- Een live chat kan heel handig zijn om bezoekers zo snel mogelijk verder te helpen

Wij bieden de integratie aan van een live chatfunctie. Daarnaast stellen we voor jou ook het account in en zorgen we dat alles klaar is voor gebruik. De chatfunctie is gratis en gebeurt via een extern platform.

9. Hulp met copywriting, vertalingen, fotografie en video

- Wij bieden ondersteuning aan op vlak van copywriting, vertaling, fotografie en video

Wij hebben goede relaties opgebouwd met externe partners. Met hen kunnen we samenwerken om jouw website of project tot een goed einde te brengen.

 

10. Bereik klanten via Waze

Via de navigatie-app Waze kunnen we mensen bereiken die de app aan het gebruiken zijn en zich dicht bij jouw bedrijf begeven.